preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Anketa
Bolje učimo na:



Forum
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Međužupanijsko stručno vijeće Poznavanja robe i prehrane i Kuharstva
Autor: Mladen Smodlaka, 27. 11. 2021.

S iznimnim ponosom možemo reći da se u petak; 26.11.2021. u našem učilištu uz svesrdnu podršku ravnatelja Mladena Smodlake, prof. održalo međužupanijsko stručno vijeće za sektor turizam i ugostiteljstvo i to spajanjem međupredmetnih tema poznavanja robe i prehrane i kuharstva.
Imali smo priliku oduševiti se predavanjem naslova Obilje iz prirode Željke Horvat, dipl.ing., nastavnik mentor. Svojim predavanjem na temu Načini prehrane za uspješnost u radu nas je na razmišljanje potaknula Andreja Drkulec, dipl.ing., nastavnik savjetnik. Svojom analizom istraživanja naslova Dijete kod adolescenata su nas iznenadile Ivana Purić, dipl.ing i Darija Kanazir, prof., nastavnik mentor. Kako šećer uvijek dolazi na kraju, nastavnik savjetnik Mladen Marušić nas je educirao i nahranio radionicom Makrobiotičke prehrane.
Sati su proletili, bilo je edukativno, bilo je zanimljivo, bilo je učinkovito i zaključit ćemo riječima Henry-a Forda "svatko tko prestane učiti je star neovisno ima li dvadeset ili osamdeset godina"
Mi se veselimo novim radionicama i predavanjima u organizaciji Božice Bagadur, dipl.ing. nastavnik savjetnik i Mladena Marušića, nastavnik savjetnik.
Svjetlana Jelić Večenaj, strukovna učiteljica mentorica





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju