preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Anketa
Bolje učimo na:



Forum
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
GASTRO 2017.
Autor: Boris Srećković, 29. 3. 2017.

Ugostiteljsko – turističko učilište je i ove godine sudjelovalo na natjecanju učenika „GASTRO 2017“, u svih 5 ugostiteljskih disciplina.

 

1. disciplina: PRIPREMANJE MENIJA

Mentor: Mladen Marušić

Natjecatelj: Vilim Sikavica

2. disciplina: POSLUŽIVANJE MENIJA

Mentorica: Svjetlana Jelić Večenaj

Natjecateljica: Mateja Žeger

3. disciplina: PRIPREMANJE HLADNOG  SLANOG  IZLOŠKA

Mentor: Mario Malčić

Natjecatelj: Alen Rabihić

4. disciplina: PRIPREMANJE  SLATKOG  IZLOŠKA

Mentorica: Ivka Jurković

Natjecatelj: Luka Kveštak

5. disciplina: PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA

Mentor: Zoran Zelić

Natjecateljica: Karla Matešić












Uz podršku ravnatelja Mladena Smodlake, prof.

 

U dvije discipline učenici: Karla Matešić (5.disciplina) i Vilim Sikavica (1.disciplina) osvojili su ZLATNE MEDALJE, te ostvarili rezultate iznad 90 bodova što im je donijelo dodatne diplome – „DIPLOME IZVRSNOSTI“, kao i učenici Mateji Žeger (2.disciplina) koja je  također ostvarila iznad 90 bodova.

Vrijednost ostvarenih medalja vidi se iz slijedećih podataka:

Natjecanje „GASTRO“ se organizira u četiri regije, na natjecanju u početnoj fazi imaju pravo pristupiti svi učenici trećih i četvrtih razreda, nakon selekcije provedene po školama, regionalnom „GASTRU“ pristupaju  svi učenici koji su se kvalificirali kao predstavnici svojih škola (ove godine 247 učenika/ica), na državno natjecanje ove godine se kvalificiralo 93.  najboljih, a dijeli se 24 medalje.

Čestitamo našim učenicima i mentorima te im želimo im još puno uspjeha.


 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju