Specijalizanti + riblja i mesna jela = čarolija
Autor: Tatjana Povalec, 1. 3. 2021. 21:23

Kada naši specijalizanti uđu u kabinete, postanu čarobnjaci.
Ovaj su put napravili prvorazredne delicije, a u glavnim ulogama bili su janjetina i kunić te orada, brancin, tuna i hobotnica. Da ne duljimo, pogledajte galeriju.
[više]Specijalizanti zimu tjeraju svijetlim bojama
Autor: Tatjana Povalec, 10. 2. 2021. 13:52

Oni koji su odabrali našu specijalizaciju, nisu požalili.
Svakim svojim radom, pod budnim okom nastavnika Mladena Marušića, specijalizanti pokazuju koliko su napredovali, a mi se možemo veseliti i biti ponosni jer ćemo uskoro dobiti još jednu generaciju vrhunskih kuhara i mađioničara.
Uživajte u slikama ovdje.
[više]Specijalizanti postali majstori!
Autor: Tatjana Povalec, 4. 6. 2020. 22:49

I eto, svemu lijepom jednom dođe kraj... Ma što to pišemo? Ovim majstorima tek sve počinje!
Naime, 3. 6. 2020. održana je prezentacija znanja i vještina naših specijalizanata.
Kroz cijelu godinu naši su se specijalizanti trudili i neumorno radili pod budnim okom mentora nastavnika Mladena Marušića i Zorana Zelića te su zasluženo stekli zvanje majstor kuhar i majstor konobar.
Da su svoje titule opravdali, dokazuje i naša galerija slika pa probajte ostati ravnodušni gledajući njihove kreacije ovdje.
Čestitamo i sretno dalje!
[više]Usavršavanje se nastavlja
Autor: Tatjana Povalec, 5. 3. 2020. 19:12

Slike govore više od riječi!
To što naši specijalizanti rade, to već spada u umjetnost. Pod budnim okom njihovoga mentora Mladena Marušića, stvara se nova generacija kuhara - umjetnika. Ma samo pogledajte našu galeriju!
[više]Riblja jela - njam
Autor: Tatjana Povalec, 20. 2. 2020. 19:48

Ima li kraja delicijama? Ako pitate naše specijalizante - nema. Ovaj put nam donose riblje delikatese - grdobina, brancin, orada, losos, list, ali i hobotnica, škampi i lignje. Uživajte u galeriji!
[više]Ravno iz Michelinova restorana u UTU
Autor: Tatjana Povalec, 7. 2. 2020. 21:22

Chef Bruno Vokal, bivši učenik UTU-a, stigao je na specijalizaciju u ulozi predavača. I to ravno iz Michelinova restorana. Njegov mentor, Mladen Marušić, za njega je imao samo riječi hvale: "Na njega sam posebno ponosan. Hvala, Bruno, na ugodnom druženju i iskustvima s 'terena'." Vjerujemo da je našim specijalizantima predavanje bilo edukativno, a što su kuhali, pogledajte u galeriji.
[više]Jela od govedine i svinjetine
Autor: Tatjana Povalec, 22. 1. 2020. 19:19

Da su naši specijalizanti uz mentorstvo nastavnika Mladena Marušića kreativni, to smo znali. Ali da od jela čine čude, u to smo sada se uvjerili. A uvjerite se i vi u našoj galeriji.
[više]Jela od peradi
Autor: Tatjana Povalec, 8. 12. 2019. 10:11

Bliže nam se blagdani pa su nam naši specijalizanti ponudili nekoliko ideja za originalna blagdanska jela od peradi.
[više]Topla predjela - drugi dio
Autor: Tatjana Povalec, 25. 11. 2019. 15:30

Ovih hladnih jesenskih dana griju nas maštovitost i kreativnost naših specijalizanata i njihovih toplih predjela - pogledajte ih ovdje.
[više]Hladna predjela - drugi dio
Autor: Tatjana Povalec, 15. 11. 2019. 18:09

Maštovitosti naših specijalizanata i mentora Mladena Marušića nikad kraja! Donosimo vam pregled hladnih predjela, užitak za nepce i oči ovdje.
[više]Topla predjela
Autor: Tatjana Povalec, 11. 11. 2019. 09:02

Specijalizanti nastavljaju punom parom!
Predstavljamo vam nove radove naših mladih nada - topla predjela pogledajte ovdje.
[više]Nova generacija specijalizanata!
Autor: Tatjana Povalec, 1. 11. 2019. 19:39

Specijalizacija je počela i vrijeme je za nove čarolije!
Nova generacija polaznika upisala se na specijalizaciju i pod vodstvom nastavnika Mladena Marušića već je počela stvarati prve kreacije. Pogledajte hladna predjela u galeriji.
[više]Završna prezentacija
Autor: Tatjana Povalec, 2. 6. 2019. 00:24

Na Dan škole, 31. svibnja 2019., održana je i prezentacija znanja i vještina naših specijalizanata.
Kroz cijelu godinu naši su se specijalizanti trudili i neumorno radili pod budnim okom mentora nastavnika Nade Ivanjko, Mladena Marušića i Zorana Zelića te su zasluženo stekli zvanje majstor kuhar i majstor konobar.
Da su svoje titule opravdali, dokazuje i naša galerija slika pa probajte ostati ravnodušni gledajući njihove kreacije ovdje.
[više]Okusi Azije
Autor: Tatjana Povalec, 12. 4. 2019. 10:25

Nastavnik Mladen Marušić poveo je specijalizante ovoga puta okusima Azije. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju govedina na sečuanski, pad thai, indijski curry, tika masala, proljetne roladice, tajlandska piletina u kokosu i svinjetina u slatko-kiselom umaku.
[više]Jela od divljači
Autor: Tatjana Povalec, 5. 4. 2019. 17:24

Jela od divljači u rukama naših specijalizanata i darovitog nastavnika Mladena Marušića postaju čarolija...
[više]Vegetarijansko-makrobiotički dan
Autor: Tatjana Povalec, 8. 3. 2019. 10:30

Nisu samo mesna jela atraktivna, to mogu biti i ona nemesna. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju.
[više]« Ožujak 2021 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Korisni linkovi | ![]() |
> Carnet |
> Sve o državnoj maturi |
> Postani student |
> Portal za škole |
> Ministarstvo znanosti |
> Agencija za odgoj i ... |
> Nacionalni centar |
> Europsko otvoreno ob... |
![]() |