preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

vijesti

Ravno iz Michelinova restorana u UTU

Autor: Tatjana Povalec, 7. 2. 2020. 21:22

Chef Bruno Vokal, bivši učenik UTU-a, stigao je na specijalizaciju u ulozi predavača. I to ravno iz Michelinova restorana. Njegov mentor, Mladen Marušić, za njega je imao samo riječi hvale: "Na njega sam posebno ponosan. Hvala, Bruno, na ugodnom druženju i iskustvima s 'terena'." Vjerujemo da je našim specijalizantima predavanje bilo edukativno, a što su kuhali, pogledajte u galeriji.

 [više]

Jela od govedine i svinjetine

Autor: Tatjana Povalec, 22. 1. 2020. 19:19

Da su naši specijalizanti uz mentorstvo nastavnika Mladena Marušića kreativni, to smo znali. Ali da od jela čine čude, u to smo sada se uvjerili. A uvjerite se i vi u našoj galeriji.

 [više]

Jela od peradi

Autor: Tatjana Povalec, 8. 12. 2019. 10:11

Bliže nam se blagdani pa su nam naši specijalizanti ponudili nekoliko ideja za originalna blagdanska jela od peradi.

 [više]

Topla predjela - drugi dio

Autor: Tatjana Povalec, 25. 11. 2019. 15:30

Ovih hladnih jesenskih dana griju nas maštovitost i kreativnost naših specijalizanata i njihovih toplih predjela - pogledajte ih ovdje.

 [više]

Hladna predjela - drugi dio

Autor: Tatjana Povalec, 15. 11. 2019. 18:09

Maštovitosti naših specijalizanata i mentora Mladena Marušića nikad kraja! Donosimo vam pregled hladnih predjela, užitak za nepce i oči ovdje.

 [više]

Topla predjela

Autor: Tatjana Povalec, 11. 11. 2019. 09:02

Specijalizanti nastavljaju punom parom!

Predstavljamo vam nove radove naših mladih nada - topla predjela pogledajte ovdje.

 [više]

Nova generacija specijalizanata!

Autor: Tatjana Povalec, 1. 11. 2019. 19:39

Specijalizacija je počela i vrijeme je za nove čarolije!

Nova generacija polaznika upisala se na specijalizaciju i pod vodstvom nastavnika Mladena Marušića već je počela stvarati prve kreacije. Pogledajte hladna predjela u galeriji.

 [više]

Završna prezentacija

Autor: Tatjana Povalec, 2. 6. 2019. 00:24

Na Dan škole, 31. svibnja 2019., održana je i prezentacija znanja i vještina naših specijalizanata.

Kroz cijelu godinu naši su se specijalizanti trudili i neumorno radili pod budnim okom mentora nastavnika Nade Ivanjko, Mladena Marušića i Zorana Zelića te su zasluženo stekli zvanje majstor kuhar i majstor konobar.

Da su svoje titule opravdali, dokazuje i naša galerija slika pa probajte ostati ravnodušni gledajući njihove kreacije ovdje.

 [više]

Okusi Azije

Autor: Tatjana Povalec, 12. 4. 2019. 10:25

Nastavnik Mladen Marušić poveo je specijalizante ovoga puta okusima Azije. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju govedina na sečuanski, pad thai, indijski curry, tika masala, proljetne roladice, tajlandska piletina u kokosu i svinjetina u slatko-kiselom umaku.

 [više]

Jela od divljači

Autor: Tatjana Povalec, 5. 4. 2019. 17:24

Jela od divljači u rukama naših specijalizanata i darovitog nastavnika Mladena Marušića postaju čarolija...

 [više]

Vegetarijansko-makrobiotički dan

Autor: Tatjana Povalec, 8. 3. 2019. 10:30

Nisu samo mesna jela atraktivna, to mogu biti i ona nemesna. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 



 

Kalendar
« Veljača 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi
Anketa
Mislite li da je štrajk nastavnika opravdan?



Forum
CMS za škole logo
Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb / Kombolova 2a, HR-10000 HR-Zagreb / uciliste-ugostiteljsko-turisticko-zg.skole.hr / ured@uciliste-ugostiteljsko-turisticko-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju