preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

vijesti

Jela od peradi

Autor: Tatjana Povalec, 8. 12. 2019. 10:11

Bliže nam se blagdani pa su nam naši specijalizanti ponudili nekoliko ideja za originalna blagdanska jela od peradi.

 [više]

Topla predjela - drugi dio

Autor: Tatjana Povalec, 25. 11. 2019. 15:30

Ovih hladnih jesenskih dana griju nas maštovitost i kreativnost naših specijalizanata i njihovih toplih predjela - pogledajte ih ovdje.

 [više]

Hladna predjela - drugi dio

Autor: Tatjana Povalec, 15. 11. 2019. 18:09

Maštovitosti naših specijalizanata i mentora Mladena Marušića nikad kraja! Donosimo vam pregled hladnih predjela, užitak za nepce i oči ovdje.

 [više]

Topla predjela

Autor: Tatjana Povalec, 11. 11. 2019. 09:02

Specijalizanti nastavljaju punom parom!

Predstavljamo vam nove radove naših mladih nada - topla predjela pogledajte ovdje.

 [više]

Nova generacija specijalizanata!

Autor: Tatjana Povalec, 1. 11. 2019. 19:39

Specijalizacija je počela i vrijeme je za nove čarolije!

Nova generacija polaznika upisala se na specijalizaciju i pod vodstvom nastavnika Mladena Marušića već je počela stvarati prve kreacije. Pogledajte hladna predjela u galeriji.

 [više]

Završna prezentacija

Autor: Tatjana Povalec, 2. 6. 2019. 00:24

Na Dan škole, 31. svibnja 2019., održana je i prezentacija znanja i vještina naših specijalizanata.

Kroz cijelu godinu naši su se specijalizanti trudili i neumorno radili pod budnim okom mentora nastavnika Nade Ivanjko, Mladena Marušića i Zorana Zelića te su zasluženo stekli zvanje majstor kuhar i majstor konobar.

Da su svoje titule opravdali, dokazuje i naša galerija slika pa probajte ostati ravnodušni gledajući njihove kreacije ovdje.

 [više]

Okusi Azije

Autor: Tatjana Povalec, 12. 4. 2019. 10:25

Nastavnik Mladen Marušić poveo je specijalizante ovoga puta okusima Azije. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju govedina na sečuanski, pad thai, indijski curry, tika masala, proljetne roladice, tajlandska piletina u kokosu i svinjetina u slatko-kiselom umaku.

 [više]

Jela od divljači

Autor: Tatjana Povalec, 5. 4. 2019. 17:24

Jela od divljači u rukama naših specijalizanata i darovitog nastavnika Mladena Marušića postaju čarolija...

 [više]

Vegetarijansko-makrobiotički dan

Autor: Tatjana Povalec, 8. 3. 2019. 10:30

Nisu samo mesna jela atraktivna, to mogu biti i ona nemesna. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 



 

Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Lista linkova je prazna
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi
Anketa
Mislite li da je štrajk nastavnika opravdan?



Forum
CMS za škole logo
Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb / Kombolova 2a, HR-10000 HR-Zagreb / uciliste-ugostiteljsko-turisticko-zg.skole.hr / ured@uciliste-ugostiteljsko-turisticko-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju