preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

Login
Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Lista linkova je prazna
Tražilica
Anketa
Bolje učimo na:



Forum
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Specijalizanti + riblja i mesna jela = čarolija
Autor: Tatjana Povalec, 1. 3. 2021.

Kada naši specijalizanti uđu u kabinete, postanu čarobnjaci.

Ovaj su put napravili prvorazredne delicije, a u glavnim ulogama bili su janjetina i kunić te orada, brancin, tuna i hobotnica. Da ne duljimo, pogledajte galeriju.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju