preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Lista linkova je prazna
Tražilica
Anketa
Bolje učimo na:



Forum
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dekonstrukcija hrane
Autor: Tatjana Povalec, 24. 11. 2021.

Tradicionalna jela i okusi u novom ruhu? O, da moguće je. Pogotovo kada to rade naši specijalizanti pod vodstvom nastavnika Mladena Marušića. Zavirite u našu galeriju i uživajte u adventskom vol-au-vent s puretinom u gorgonzoli, quicheu s porilukom, jelu shepherd's pie, piletini s prosom, povrću u woku s kokosom i crvenim curryjem... mljac!






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju