Prvi dan naše Erasmus+ avanture
Iz Seville su nam se javili naši učenici i nastavnici
Našim učenicima tri srebrne medalje na Kamelija kupu
Predstavnici Ugostiteljsko-turističkog učilišta bili su odlični na natjecanju u Poreču
Čitateljski klub na Interliberu
Naši učenici nisu propustili posjetiti sajam knjiga na Zagrebačkom velesajmu
Održana radionica izrade belgijskih čokoladnih skulptura
Radionicu je vodio poznati belgijski slastičar Alexandre Druart
Obrazovanje odraslih – obavijest o početku nastave za polaznike programa kuhar specijalist suvremene gastronomije
Prvi dan nastave bit će 11. studenog
Terenska nastava u Istru
Istru smo posjetili 25. listopada, a sudjelovali su prvi razredi
Čitateljski klub – J. Asher: Trinaest razloga
Za prvu knjigu čitateljskog kluba „Između redaka“ odabrana je popularna knjiga za mlade Trinaest razloga američkog pisca Jayja Ashera
Natječaj za upis polaznika u obrazovanju odraslih za stjecanje djelomične kvalifikacije kuhar specijalist suvremene gastronomije
Natječaj je namijenjen svim kuharima željnima daljnjeg usavršavanja
Obilježen Mjesec hrvatske knjige
Mjesec hrvatske knjige održava se svake godine od 15. listopada do 15. studenoga
Održan 11. po redu Aronia Cup
I ove godine na Aronia Cupu sudjelovali su predstavnici škola diljem Hrvatske
Poziv na prvi sastanak s izabranim kandidatima za Erasmus+ projekt mobilnosti “Taste & Learn – Okusi i uči” u Malagi
Sastanak s kandidatima bit će održan 30. listopada
Objavljena rang-lista kandidata koji će sudjelovati u projektu Erasmus+
Termin sastanka s izabranim kandidatima bit će objavljen naknadno
Projekt “Cupi’s Spoon”: Natjecanje koje povezuje osobe s invaliditetom i gastronomiju
Cilj natjecanja “Cupi’s Spoon” je promicanje inkluzije osoba s invaliditetom
Obilježeni Dani kruha
Dane kruha obilježili su učenici 3.A pod vodstvom mentorica Nade Vidović i Ljubice Samardžija
Poziv prijavljenim učenicima na razgovor za sudjelovanje u projektu Erasmus+
Razgovor s Povjerenstvom održat će se 21.10.2024.